tirsdag 29. mars 2011

I dag har vi hatt vår siste dag i praksis! Var på seinvakt sånn at vi kunne tilbringe litt tid med guttene som vanligvis er på skolen når vi er der.. I lunsjen kl 13 inviterte vi til en liten avslutningsfest seinere på dagen.. Så klokken halv fem når alle guttene var kommet hjem fra skolen var det party! :)
Vi hadde kjøpt inn brus, chips, muffins og godteri og rigget oss til med bord og benker ute på plassen. Etter god tanzaniansk tradisjon holdt noen av guttene, samt et par av de ansatte, avskjedstaler for oss, før vi fikk slippe til ordet.. Så var det litt sang, og deretter hadde jeg og Lise en liten tale om hvor kjekt vi har hatt det og takket masse for oss. Så delte vi ut det vi hadde med oss av godsaker :) Glede og god stemning!!
Jeg og Lise har fått laget en stor bilderamme med masse bilder av guttene som vi ga til senteret som en avskjedsgave fra oss.. :)
Resten av kvelden var bare kos, med utveksling av mailadresser og masse klemmer! Det blir rart å dra fra alle uten å vite hvordan fremtiden deres blir.. Mange har store drømmer og håp, noen vil bli artister, andre fotball eller rugbyspillere og andre filmskapere :) Håper fremtiden vil bringe mye godt for disse fine guttene!! De er fantastiske og har fått en plass i hjertet mitt alle sammen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar