mandag 7. mars 2011

På tide med en ny oppdatering tenker jeg J

Fredag: Jeg og Lise hadde studiedag og tilbrakte derfor noen timer med bassenget. Varmt og deilig, inntil
det skyet over og begynte å regne.. hehe.. Så dro vi å handlet litt småting samt bursdagsgave til Camilla. Det høljet ned slik som man bare skulle tro det kunne gjøre i Bergen. Men i motsetning til Bergen gikk det over etter en halvtimes tid.

På kvelden var det bursdagsfeiring på the watering hole hvor de viste Lion king på storskjerm, til
ære for Camilla. Det var helt fantastisk!! Med surrond fra frosker og diverse andre kryp fra naturen kunne det rett og slett ikke bli bedre.. Handlingen fra Lion king finner sted i kilimanjaro-regionen hvor vi nettopp oppholder oss, og om dere husker apen rafiki som synger: asante sana squash banana, så er det swahili
J

Vi har blitt kjent med noen norske studenter som vi hadde invitert med oss denne kvelden. De var
utrolig grei og morsomme, underholdning på høyt nivå, særlig etter noen alkoholholdige drinker innabords. Etter et par enheter hver gikk turen videre til stamstedet vårt om fredager, Glacier. Det ble en vellykket kveld, med mye
dansing, latter og glede. Noen fortsatte festen på nattklubben La liga, mens jeg kastet inn håndkle og gikk hjem og la meg..

Lørdag: Jeg, Lise og Camilla dro til bassenget hvor vi igjen møtte de norske studentene. Vi hadde en
kjempe koselig dag sammen med dem. Vi utvekslet erfaringer og utfordringer vi har møtt her i Tanzania. Veldig kjekt å snakke med andre og høre hva de har opplevd.

På kvelden dro vi bare ut en tur og spiste middag, og så tok vi tidlig kveld. Man blir helt kake av å ligge i solsteiken hele dagen.. hehe..

Søndag: Chilledag til det fulle! Deilig å slappe av med en film eller to, og bare koble helt av..
Ikke før klokken seks beveget vi oss ut av huset for å spise middag. Vi hadde avtale med de norske studentene om å møtes til middag. Vi var på en barbeque resturant hvor vi betalte 20 000 shilling (80 kroner) for en mange retters middag. Prinsippet var at vi hadde et flagg på bordet og de kom og serverte oss helt til vi kapitulerte og la ned flagget..
J
Vi fikk gresskarsuppe til forrett, og deretter alle mulige typer kjøtt rett fra grillen, med masse
sauser og tilbehør. Veldig godt, og vi ble stappmette alle sammen! En perfekt avslutning på helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar