søndag 13. februar 2011

Awesome day!

Som jeg tidligere har nevnt har vi blitt kjent med noen masaier, Danny og Jacob, når vi har vært ute på byen.. De har flere ganger invitert oss til å besøke villagen deres, så i dag skulle vi ta dem på ordet å dra å besøke dem!
Dersom du ikke vet hva en masai er, så google det..:)
Vi tok bussen til Arusha, en by som ligger en time halvannen nord for Moshi, der vi møtte Danny og Jacob på busstasjonen.. Siden vi kom litt seint til Arusha (kl 12), og det er ca 1 times kjøring til villagen, fant vi ut at det kanskje passet bedre å dra til villagen en annen helg og så overnatte der sånn at vi får litt bedre tid der.. Så i stedet tilbrakte vi dagen med masaiene i Arusha. Byen er mye større enn Moshi og en god del kjøligere, første dagen siden vi kom til Tanzania at jeg ikke har vært svett..! Utrolig deilig, og det regnet faktisk også, i hele 20 min.. :) Vi gikk til masai market, der hadde de veldig mye fint. Afrikansk kunst, smykker og flotte malerier.. Jeg kjøpte meg et armbånd og et maleri :) Meget fornøyd!

Etter markedet fant vi et pizzeria hvor vi spiste middag.. Det var veldig koselig! De "rike" mzungoene spanderte selvfølgelig maten på masaiene.. :)
Deretter gikk vi til busstasjonen for å ta bussen hjem igjen før det ble mørkt.. 8 kroner kostet det med bussen!
På et av busstoppene skulle vi ha med oss noen sauer, de bare ble stappet inn i bagasjerommet under bussen.. Sånn gjør de det her nede :)
Så etter en mindre komfortabel busstur var vi hjemme igjen i Moshi, og vi gleder oss allerede til neste gang vi skal møte masaiene, de er fantastisk flott og grei! Bilder ligger på face :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar