fredag 18. februar 2011

Ja da har vi fått et mannebein i hus.. hehe, eller rettere sagt Lise sin samboer Jonas. Fra Norge hadde han tatt med seg to nydelige ringer, og i går kveld fridde han til sin vakre Lise :) Så nå er det lykke i huset!! <3<3<3 Gratulerer Lise og Jonas!!

I går tok alle jentene + Jonas turen til Arusha og besøkte SOS barnebyer. I forhold til barnebyen i Dar hadde denne mye bedre standard, den ble riktignok bygget i år 2000 så det skulle vel egentlig bare mangle :) Prinsippet her var det samme med 10 barn i hvert hus og en "mor". Barnebyen tar inn foreldreløse barn i alderen fra 0-6 år. Utrolig kjekt å se noe hyggelig etter en litt kjip start på uken.. Her har alle barna det bra, og de får omsorg fra voksne, noe de sårt trenger..Etter besøket i barnebyen skulle vi ta dalla tilbake til Arusha sentrum. Vi ble hooket med en gang av noen som kunne kjøre oss uten å stoppe for andre på veien, de skulle bare ta seg en røyk først.. Vi satt inni bilen og venten, plutselig kom det en merklig lukt sivende inn i bilen.. Hmm, hva er det de røyker egentlig..? Jeg gikk ut for å se, og oppdaget at de var ganske ute på et eller annet.. Vi gikk alle mann ut av bilen og sa at vi ikke ville kjøre med dem når de hadde røykt så mye.. Og de var så treig i reaksjonen at de ikke fikk sagt noe før vi var kommet et godt stykke borti veien.. Vi fikk tak i en ny dalla som tok oss til byen hvor vi møtte masai Jacob og deretter gikk vi for å spise lunsj.. Pizza, mmm :)
Så bar det tilbake til Moshi. Når vi kom hjem var det nesten bare å snu i døren for å dra til the watering hole for kino og burger :) Super dag!
I dag har jeg, Lise og Jonas vært litt rundt i byen.. Hadde bestilt en kjole hos skredderen som var ferdig, den var kjempefin, skal gå med den på byen i kveld, johoo :)

I morgen kommer jentene fra Dar sammen med to venner av Camilla, og Morogoro jentene kommer :) Og på søndag drar vi hele gjengen på safari :) Gonna be great!!

Skål alle sammen, og god helg!! Savner dere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar