onsdag 12. januar 2011

I dag er det Public holliday i Tanzania så vi har hatt en chill dag med bassengkanten på Impala hotel, det var utrolig herlig :) Vi spiste lunsj, badet og koste oss.. En liten tanke gikk til dere hjemme i kulden ;)


Vi har fått vår egen faste taxisjåfør som vi ringer til hver gang vi skal noe.. "Hello, this is the norwegian girls, the msungos, kan you come and pick us up?" "Ok, I come"
Vi betaler 3000 shilling for turen ned til byen, det er 12 kroner, ikke noe å si på det :)

Nå sitter vi i stuen, alle med hver sin pc på fanget.. Margrethe forteller historien om hvordan hun og mannen kom sammen, what a lovestory :) Snart skal vi spise Toro rett i koppen, med grovbrød til.. nam.. Det har gått mye i pizza siden vi kom.. Vi har vært litt pyse med å smake på den lokale maten, men det vi har smakt har vært ganske godt.. For eksempel ugali, som de spiser overalt! Det er en hvit stor klump, vet ikke helt hva den er laget av, men er hvertfall noe maismel i, smaker i grunnen ikke så mye. Tanzanianerene tar av små biter fra den og ruller det sammen i hånden og dypper i det som er ved siden av, eks kjøttsaus.. Vi spiser med skjei forløpig, er ikke blitt helt rutinert enda.. :)


Nå er det Toro tid, see you <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar