tirsdag 11. januar 2011

I dag møtte jeg og Lise på mkombozi kl 8. Da var det morgenmøte i 5-10 min. Så gikk vi å opp der hvor de har kontorer, like ved siden av senteret for å fylle ut noen skjemaer som vi trenger for å få arbeidstillatelse. Vi satte ute i en stor utendørs hall. Og der ble vi så å si sittende i fem timer, med unntak av en liten tur til supermarkedet. Innimellom kom han som ga oss skjemaene ut med papirer som vi skulle lese, litt info og greier om mkombozi. This is africa time. Ting går sakte..

Klokken ett var det lunsj. Det er alltid varm mat til lunsj, og de har en fast meny hele uken. I går var det noe krydret ris, med noe kjøtt og en banan. I dag var det ugali og kjøtt i en krydret saus. Ikke så verst egentlig. Men uvant å spise varm mat til lunsj. For oss føltes det nesten som middag. De kommenterte i går at vi tok så lite på tallerkene, og om det var fordi vi ikke likte maten. Så vi måtte forklare at det ikke var derfor, men at det bare var uvant for oss.


I går ble vi forresten invitert hjem til en jente på søndag. Det var en vi møtte på gaten, vi spurte henne om veien til en resturant og hun fulgte oss like godt hun. Etter ca tre setninger spurte hun om vi ville være vennen hennes og om vi ville komme på besøk til henne. Høflige som vi er takket vi ja. Så det kan jo bli interessant :)

Ellers så har vi en kakkerlakk inni kjøleskapet som har gått i hi.. Koser seg sikkert den.. :) Og vi har giant antz både inne på doen og inne i dusjen.. Ikke helt norwegian standard her, men men..


Får ikke lastet opp bilder fra laptopen, men skal prøve å legge over på en minnepinne og legge ut fra en internett cafè :)

1 kommentar:

  1. Hei Silje. koseig å lese om "livet" i afrika :) Bra du trives allerede. Miss you! Klem fra Linda

    SvarSlett